Nezařazené

Školení a zkoušky dle Nařízení vlády NV 194/2022

I ve školním roce 2023/2024 pořádá naše škola pro absolventy elektro-oborů Školení a zkoušky pro Nařízení vlády NV 194/2022 (bývalé školení Vyhlášky 50). Tohoto školení a následného přezkoušení se mohou zúčastnit žáci, jež ukončili studium maturitní zkouškou, či výučním listem v oborech Elektrotechnika, Mechanik elektrotechnik, Elektromechanik pro zařízení a přístroje a Elektrikář-silnoproud.

Nově naše škola nabízí tuto možnost i pro absolventy z jiných škol, jež mají ve svém učebním portfoliu některý z výše uvedených elektro-oborů. Tímto se snaží zaplnit díru na trhu, jelikož po změně legislativy některé školy přestaly realizaci tohoto školení a následných zkoušek nabízet.

Tato školení se uskutečňují v měsíci červnu po ukončení termínů Závěrečných zkoušek třetích ročníků oborů Elektromechanik pro zařízení a přístroje a Elektrikář-silnoproud. Jsou navrženy jednodenní školící dny, žáci se na ně přihlašují dle oborových specializací. Školení je zpoplatněno částkou, jež pokrývá potřebné náklady.

pilna