Nezařazené

Exkurze na kosmetický veletrh v Praze

V pátek 5. 4. 2024 jsme vyrazili s žáky 2. a 3. ročníku oboru kadeřník směr Praha na kadeřnický a kosmetický veletrh For Beauty, který se konal v Letňanech na výstavišti.

Již cesta vlakem do Prahy byla malým dobrodružstvím, protože vypravili jiný typ vagonu, než na jaký jsme měli místenky, a to nám rozdělilo plánované skupinky žáků. Po těchto drobných problémech už cesta probíhala klidně a nám nic nebránilo se přesunout na veletrh. Seznam vystavovatelů byl obsáhlý, veletrh probíhal ve dvou halách.

Potkali jsme řadu známých osobností, např. Andreu Verešovou, známého barbera Laky Royal. V doprovodné, programu jsme měli možnost shlédnout show Tomáše Arsova, který i přednášel o kadeřnickém oboru a dalším vzdělávání v něm.

Součástí veletrhu byla i mezinárodní holičská soutěž BARBER BATTLE 2024 ve čtyř kategoriích –  Freestyle Haircut a Fast Fade, Creative Beard a Scissor Cut.

Po celou dobu nás provázelo krásné slunečné počasí, které podpořilo naši dobrou náladu. V odpoledních hodinách jsme pak výstaviště opustili a s dobrým pocitem se vydali na cestu domů.

pilna